Haal het beste uit jezelf in 5-stappen

Wat zijn de consequenties van een ‘verkeerde kledingkeus’?:

  • Wanneer je non-verbale en verbale boodschap in disbalans zijn ondervind je hier persoonlijk hinder van. Je kleding veroorzaakt dan ruis in je uiterlijke presentatie. Het belemmerd je in een effectieve communicatie.
  • Iemand anders kan vervolgens niet direct zien wie jij daadwerkelijk bent. Of nog erger misschien zien ze je wel letterlijk over het hoofd.
  • Door een verkeerde kledingkeus kunnen mensen het moeilijk vinden om op je af te stappen omdat je afstandelijk of te autoritair overkomt (terwijl je dit misschien helemaal niet bent. Of je komt juist erg zacht en sociaal over terwijl je juist daadkrachtig en resoluut bent.
  • Bij een eerste ontmoeting (eerste indruk) wordt door een verkeerde kledingkeus jouw ‘essentie’ volledig gemist.
  • Een verkeerde kledingkeus kan je enorm hinderen in het bereiken van je zakelijke en/of persoonlijke doelstellingen. Het belemmert je om op het juiste manier ‘in verbinding’ te komen met een ander waardoor het contact oppervlakkig blijft (of een vervolgafspraak uitblijft).

Haal het beste uit jezelf

Tijdens de VIP-coaching – Haal het beste uit jezelf sta jij centraal. Na afloop is de rode loper ‘yours’ en maak jij met jouw verschijning indruk als gevolg van een complete reStyle van top tot teen. Het resultaat een goede zakelijke presentatie. Je beheerst de kunst je non-verbale boodschap – voor iedere gelegenheid – op een doeltreffende wijze over te brengen.
In dit full service coaching traject is werkelijk aan alles gedacht. Tevens wordt gewerkt aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Het traject omvat vijf onderdelen.
Data en tijden in onderling overleg.

In dit coaching traject leer je:

√ hoe je jezelf optimaal kunt presenteren.
√ hoe je met behulp van kledingkleur en –vorm een krachtige zelfverzekerde indruk maakt.
√ hoe je met behulp van een authentieke kledingstijl herkend en erkend wordt als dé expert binnen jouw vakgebied!
√ dat als gevolg van ‘jezelf anders te presenteren’ je eigenwaarde toeneemt.
√ het allerbeste uit jezelf naar boven te halen. Dit geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen.

Vip-coaching – Haal het beste uit jezelf

Onderdeel een

Kleurenanalyse

Persoonlijke kleurenanalyse op basis van je huid-, haar- en oogkleur levert een speciaal voor jou gemaakt maatwerk ‘gunfactorpalet’ op. Het gunfactorpalet omvat jouw 42 allerbeste kledingkleuren die jou maximaal laten stralen.

Heb je ‘de gunfactor’ dan ben je toegankelijker en aantrekkelijker voor anderen. Je zit goed in je vel en dat straal je uit. Hierdoor zijn mensen eerder in je geïnteresseerd en maak je sneller contact. Het geeft een enorme BOOST aan het bereiken van je zakelijke en/of persoonlijke doelstellingen. Door het dragen van de voor jou juiste (zakelijke) kleuren kun je je ‘gunfactor’ positief beïnvloeden. Een ‘gunfactorpalet’ wordt op basis van haar-, huid- en oogkleur op maat gemaakt.

Figuuranalyse

Niet alleen kleur maar ook de belijning, stof en het dessin zijn bepalend voor hoe je overkomt. Ik leer je wat de sterke punten zijn van je uiterlijke presentatie en laat je zien welke kledingvormen jouw lichaamsvorm flatteren en welke je beter kunt camoufleren.

Beauty

De kleurenanalyse levert tevens een make-up advies op maat. De kleuren worden rondom het gezicht op elkaar afgestemd op een manier die je zelf niet voor mogelijk hebt gehouden. Het complete make-up assortiment van Art of Image staat garant voor een optimale en stralende presentatie.

Onderdeel twee

Garderobemanagement

Je maatwerk gunfactorpalet is gereed en in één dagdeel nemen we je huidige garderobe onder de loep. Hierdoor krijg ik een goed beeld welke items wel en welke niet voor je werken. We checken je miskopen.
Wat is de reden dat kledingitems niet gedragen worden? Ik ben tegen ‘verspilling’. De verspilling in de kledingindustrie is groot. Kleding die echt niet voor je werkt kun je beter uit je garderobe verwijderen. Wanneer je wilt help ik je aan een andere bestemming waar je ook nog eens een goed doel mee dient. Soms doet ook een kleine aanpassing of ingreep wonderen. Ik heb persoonlijk ruime ervaring met het laten aanpassen van kledingitems door een vakbekwame coupeuse. Kledingconfectie is gemaakt ‘to fit all’. In de praktijk levert dat zeker niet voor iedereen de gewenste pasvorm op.

Onweerstaanbaar aantrekkelijke combinaties

Ik ‘shop’ in jouw kledingkast en stel een aantal onweerstaanbaar aantrekkelijke kledingcombinaties voor jou samen. Deze worden voor je gefotografeerd en uitgewerkt tot een praktisch naslagwerk.
• Voorbeelden garderobemanagement op locatie

• Garderobemanagement aan de hand van de stijlcategorieën
Wat zijn stijlcategorieën en hoe pas je ze toe?
• De stijlcatgorieën zijn een compacte methode bedoeld om snel ‘de boodschap’ van kleding te bepalen.
• Je innerlijke basiscategorie geeft inzicht in wat voor ‘type’ mens je in essentie bent. Hoe DOE je de ‘dingen’.
• Geeft antwoord op WAT je met bepaalde kledingkleur en vorm uitstraalt. Kom je wel over zoals je denkt over te komen?
• Geeft inzicht welke kleuren en vormen geschikt zijn voor welke gelegenheid (op basis van persoonlijk gunfactorpalet).
• Helpt je om de kenmerken van een stijlcategorie bij jou uiterlijke persoonskenmerken aan te laten sluiten.

Onderdeel drie

Winkelervaring

Tijdens dit ochtenddagdeel gaan we in de praktijk aan de slag met alle kennis die ik eerder met je gedeeld heb zodat je het plezier ervaart van kleding ‘shoppen’ die bij jouw lichaamsvorm en persoonlijkheid past.
√ Ik laat je zien hoe je miskopen voorkomt.
√ Ik leer je hoe je tijd bespaard en zeker weet dat je naar huis gaat met dé voor jou perfecte kledingitems.
√ Je alleen maar kleding aanschaft in je allermooiste kleuren die jou laten stralen!
√ Je ervaart hoe je moeiteloos nieuwe items scoort.
√ Het eerder gehouden garderobemanagement garandeert dat je, je nieuwe aankopen feilloos kunt combineren met items uit je bestaande garderobe.

Gezamelijke lunch

Onderdeel vier

Top hairstylist

We bezoeken samen een Top Senior Hair Stylist uit mijn netwerk en op basis van je gezichtsvorm ontvang je een ‘beste versie van jezelf’ hairlook advies.

Professionele foto voor LinkedIn en zakelijke toepassing

Op deze dag van het VIP-coaching traject Haal het beste uit jezelf passen alle stukjes van de puzzel in elkaar.
√ Je wordt nogmaals opgemaakt in de Art of Image Make-up.
√ Je bent in het bezit van een prachtige doeltreffende nieuwe outfit die matcht met de items uit je bestaande garderobe ter waarde van € 200,-.
√ In het middagprogramma hebben we gezorgd voor een passende hairlook.
√ Een professionele fotograaf maakt een foto voor je LinkedIn profiel en voor verdere zakelijke toepassingen. Je ontvangt deze foto digitaal.
√ We plannen een terugkomdagdeel over 8 weken.
√ Tot aan het tijdstip van het terugkom dagdeel ontvang je online support of indien gewenst via Skype (beeld). Zo borgen we een natuurlijke implementatie wat geleerd is.

Onderdeel vijf

Terugkomdag Evalutatie, terug en vooruitblik

Charismatische vrouw

Je ontvangt het boek charismatische vrouw van de auteurs Lorraine Vesterink En Lizet van Triet.

Je ontvangt een prachtig naslagwerk met foto’s gemaakt tijdens de eerdere sessies

Dit levert het VIP-coaching traject op:

√ Vanaf nu klopt werkelijk alles aan jou! Je kleding is volledig In harmonie met jouw persoonlijkheid en wat je wilt uitdragen. ‘What you see is what you get’. Jij bent volledig authentiek en behaald makkelijker je zakelijke doelstellingen.
√ Jouw kledingstijl zorgt ervoor dat jij gezien, herkent en erkend wordt als dé expert binnen je vakgebied. Je overtuigd door je uitstraling.
√ jij investeert in je persoonlijke ontwikkeling en zegt; ‘ik ben het waard’ gezien te worden en ‘jezelf’ te zien. Je verandert je ‘mindset’ en het effect hiervan is onbetaalbaar groot.
√ jij blijft niet doen wat je altijd al deed door keer op keer dezelfde kleding te dragen omdat je nu wel beter weet.
√ Na afloop van het VIP-coaching traject heb je ervaren hoe je kleding zelfvertrouwen geeft en sterkt. Jij neemt regie over je eigen toekomst.

VIP-Coaching – Haal het beste uit jezelf

Data: In onderling overleg
Dagdeel 3 en dagdeel 4 dienen op dezelfde dag plaats te vinden

Locatie: hangt af van het programma ondedeel.

Duur VIP-Coaching: 5 onderdelen

Aantal deelnemers: 1

Tarief: € 1950,- excl. btw