Vitaliteitsboost voor je relatie

Duiven_Oefencliënten

Interesse in een vitaliteitsboost binnen je relatie?
Dan ben ik op zoek naar jullie!


JA, ik wil graag contact over oefencliënten relatie-stel coaching

  • Auteur: Karin Frensch
  • Fotografie en vormgeving: Mariël Maria Martina
BETER IN BEELD met
Coach Stories

Karin Frensch (1960) is getrouwd en moeder van een zoon (1998) en dochter (1999). Sinds 2008 is ze werkzaam als zelfstandig Imago Coach. Momenteel volgt ze de opleiding tot bezielingscoach bij Adriaan Hoogendijk. 

Het werkveld van bezielingscoach omvat levens, loopbaan en relatie vraagstukken.

Step by step geef ik op geheel eigen wijze vorm en richting aan mijn levenspad. Door een ondernemende en flexibele levens- en werkwijze blijf ik in beweging en in verbinding met anderen. Het geeft mij enorm veel levensvreugde te mogen werken met verschillende typen mensen allen met een eigen ontwikkelvraag. Nieuwe bewustwording en inzichten leveren nieuwe levenswijsheid op. En er ontvouwen zich nieuwe wegen. Die nieuwe mogelijkheden en kansen aanreiken.

Verlang je naar nog meer verbinding en verdieping in je relatie? Lees dan even verder.

Liefdesspreuk:

"Het pad van ware liefde was nooit effen"

  • Bron: William Shakespeare

Mijn gras is ROOD!

Wanneer het gedrag van je geliefde niet voldoet aan je persoonlijke verlangens kan dat teleurstelling of boosheid oproepen. Vanuit een situatie van onvrede ben je dan misschien geneigd te denken dat het elders zoveel anders of beter zal zijn. Het spreekwoord laat ons immers geloven dat het gras bij de buren altijd ……… is.

Op basis van 27 jaar relatie ervaring ben ik een geheel andere mening toegedaan.
Onze huisremedie is dat de ‘nu even niet’ momenten er gewoon mogen zijn. Vaak hooguit een dag en wellicht ook wel twee. Uiteindelijk vinden we elkaar altijd weer ergens in het midden van een goed gesprek. Met elkaar blijven praten maakt dat we ons betrokken voelen met en bij elkaar. En dan bedoel ik niet alleen praten over koetjes en kalfjes. Ook over lastige onderwerpen, of zaken die kwetsbaar aanvoelen. Praten over emoties en/of gevoelens heb ik door de jaren heen met name geleerd van mijn geliefde. En dat komt mij nu tijdens mijn opleiding tot bezielingscoach goed van pas. Ik heb een groot geloof in liefde & passie wat wordt gesymboliseerd door de kleur rood. Vandaar dat mijn gras altijd rood is.

Wil je mijn hele Love Story lezen klik dan hier

* * * * *

Een relatie is er niet alleen om de liefde te vieren, maar ook om te leren, onszelf te helen en bewust te worden van het leven. En het vieren van de liefde gaat nu eenmaal niet altijd vanzelf. En leren en helen ook niet. Als er iets vraagt om hoogstaande levenswijsheid en levenskunst, dan zijn het wel relaties.

Bron: Adriaan Hoogendijk

Voor het onderdeel relatiecoaching uit mijn opleiding tot bezielingscoach ben ik per direct op zoek naar oefencliënten die bijvoorbeeld vragen hebben over:
* Verschillen in verlangens en idealen
* Verschillen in uitgangspunten
* Verschillen in inzicht over taken en taakverdelingen
* Verwarring over gevoelens
* Verwarring over grenzen
* Verwarring over verantwoordelijkheden
* Je mag uiteraard ook een eigen thema inbrengen

Herken je binnen jouw relatie een van deze voorbeelden en zou je het leuk vinden die met mijn hulp eens door een andere bril te bekijken, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Dit kun je doen door op onderstaande button te klikken. Of mij een appje te sturen op 06-22130822 of een Pb via Fb Messenger.


JA, ik wil graag contact over oefencliënten relatie-stel coaching

Relatiecoaching bestaat uit drie sessies van gemiddeld 2-uur.
* Een gezamenlijk intake gesprek
* Beiden een individuele coachgesprek
* En twee keer samen een gezamenlijk gesprek.

In het kader van de opleiding heb ik ruimte voor één gratis relatie-coaching traject.

Note: Reacties voor de oefencasus worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Vanwege de examencriteria kan ik geen relatiestel coachen uit mijn eigen netwerk maar je mag uiteraard iemand uit jouw netwerk voordragen.

Privacy Statement