Garderobemanagement

Wat trek ik aan vandaag? Voor velen van ons een herkenbaar, soms dagelijks terugkerend, dilemma.

Garderobemanagement is geen ‘vak’ wat je op school leert. Dat is jammer want niet weten hoe je te kleden op voor jou belangrijke momenten kan veel STRESS opleveren. Denk hierbij aan de diverse ‘rollen’ die je vervult in je werkzame en/of privéleven. Met behulp van je kleding kun je uitdrukking geven aan je persoonlijkheid. Ik help je graag het beste uit je kledingkast te halen!

Wat een Zakelijk Garderobemanagement Consult oplevert?

o Zelfvertrouwen
Je bent voortaan goed voorbereid op één van de ‘rollen’ die je vervult wat rust en zelfvertrouwen geeft.

Een professionele zelfverzekerde uitstraling
Je uitstraling is professioneel en zelfverzekerd. Hierdoor is het is minder ‘spannend’ om deel te nemen aan zakelijke bijeenkomsten.

Time management
Je kleding is nu zo georganiseerd, dat je deze voor diverse gelegenheden keurig gerangschikt hebt. Tevens kun je nu keer op keer slimme en nieuwe combinaties maken.

Gunfactor
Je garderobe ‘werkt’ optimaal voor je waardoor iedere gelegenheid opnieuw kansen biedt te laten zien wie JIJ daadwerkelijk bent.

Zelfstandig Professional?
Met behulp van garderobemanagement ben je ‘aantrekkelijk(er)’voor potentiële klanten. Een overtuigende uitstraling vergroot je kans op ‘zakelijk gunnen’ aanzienlijk.

Naast garderobeplanning en garderobemanagement is het ook interessant om de mogelijkheden te bekijken rondom kleding advies voor professionals. Door met elkaar in gesprek te gaan kunnen we een passend maatwerk advies geven rondom kleding, uitstralingen die aansluiten bij de ambitie en doelstelling van jou.

Privacy Statement