Laat je uitstraling voor je werken – Kleur

Wist je dat slechts in de eerste 7 seconden van een ontmoeting een ander zich een beeld van jou vormt. Je kledingkeuze speelt hierin een belangrijke rol.

Vroeger diende kleding vooral als bescherming tegenweersinvloeden zoals warmte en kou. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons. Tegenwoordig laat je met behulp van je kleding zien wie je bent. Kleding kun je inzetten als een verlengstuk van je persoonlijkheid. Heb je er wel eens bij stilgestaan wat 'de boodschap' is die je met je kledingkleur uitstraalt?

 
karin_frensch_kledingadvies
karin_frensch_kledingadvies

Je vind een bepaalde kleur op de 'kledinghanger' geweldig maar wanneer je ermee voor de spiegel staat of het aantrekt blijkt dat de kleur jou niet 'flatteert'.

 

Herken je dit?

Of dit?

* Je kast hangt vol, toch weet je soms niet wat je moet aantrekken. Er hangen items in je garderobe die je wel draagt maar ze geven je niet het 'goede gevoel'. Hierdoor ga je twijfelen over je uitstraling.
* Er zijn momenten dat jij je 'undressed' voelt ten opzichte van anderen. Dat voelt erg ongemakkelijk.
* Je bent in het bezit van mooie items, zuinig en draagt ze al jaren. Je vraagt je soms af of ze nog wel bij jou en je leeftijd passen.
* Je verft je haar niet meer. Dit is nu modieus grijs. De kleuren uit je bestaande garderobe laten je niet meer stralen. Je voelt je 'verbleekt'.
* Je planned een dag om te shoppen en kom je met niets thuis. Je moet wennen aan de nieuwe 'mode' je vind niets leuk en wat je past staat niet of 'matcht' niet met je huidige garderobe.
*Het aanbod in de modewinkels is zo overweldigend zodat je niet weet waar je wat kunt vinden.

Jouw beste kleuren

Na afloop van de workshop weet je welke kleuren voor jou werken

Quickscan Kleurenanalyse: 

Ieder mens is qua persoonlijkheid en uiterlijk Uniek. In ons gezicht komt dit tot uiting door de kleur van je haar, je huid en je ogen. Kleur is een belangrijk element bij de keuze van je kleding en make-up. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke kleuring (warme of koele ondertoon). Wanneer je je kledingkleuren afstemt op de kleurtonen van je gezicht ontstaat er harmonie en zie je er op je allermooist uit. Met behulp van analysedoeken ga ik kijken of je mooier bent in kleding met warme of koele ondertoon (Ik bereid dit onderdeel vooraf voor. Per app ontvang ik graag een duidelijke profielfoto van je in kleur en zonder make-up). Je ontvangt tijdens de workshop je eigen Quickscan-kleurenkaartje.

De 'taal' van Kleur:

Heb je 'de gunfactor' dan ben je toegankelijker en aantrekkelijker voor anderen. Je zit goed in je vel en dat straal je uit. Wat is de betekenis / taal van de verschillende kleuren? De diverse 'aspeten' van kleur in relatie tot ieders persoonlijk uiterlaat komen aan bod. Tijdens dit onderdeel gaan we praktisch aan de slag met kleur.

Kleurrijke miskoop?

Er is gelegenheid om een eigen kledingitem mee te nemen waar specifieke vragen over zijn (kleding die dicht bij het gezicht gedragen wordt zoals een colbert, blouse, top etc). Waarom ervaar je dit item als een miskoop? Het wordt duidelijk tijdens dit workshop onderdeel.

 

Programma en locatie

Workshop locatie: Gusj Market
Adres:
Ketelhuisplein 10, 5617 AE Eindhoven
Inloop: ontvangst met koffie, thee en iets lekkers vanaf 09.45 uur Workshoptijden: 10.15 - 12.30 uur.
Lunch: 12.30 - 13.30 uur. 13.30 - 14.00 uur gelegenheid rondkijken woonmarket Gusj 
Tarief:  65,- excl btw
Datum:  op aanvraag
Aanvraag op: info@karinfrensch.nl

Middagprogramma - Shopping Experience

MLY Fashion - Strijp

MLY Fashion een modemerk met een missie: 

Vanaf 14.15 uur zijn we welkom in de Fashion Store van Fashion Designer Emily Hermans. Het merk MLY heeft een wereld voor ogen waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. MLY produceerd duurzame, kleurrijke kleding, die vrouwen kachtiger maakt. De basismaterialen voor de stoffen ontwikkelt het label in veel gevallen zelf. Het grootste deel van de fabricage vindt plaats in Nederland.

Laat je verrassen door de unieke kleurrijke dessins. Er is gelegenheid items uit de actuele collectie te bestellen in jouw favoriete dessin. Ik geef graag advies bij een personal shopping sessie maar bereid dit vooraf graag zorgvuldig voor. Belangstelling?

Vraag het intake formulier op: info@karinfrensch.nl 

 

 

 

 

Privacy Statement