Referenties

Klanten vertellen hun verhaal

Dankzij deze VIP dag weet nu beter waar ik op moet letten

Referentie van Karin Frensch

Een kloppende uitstraling zit hem voor mij in vorm, in kleine en grote details. Dit had ik jaren eerder moeten doen, een VIP-traject garderobemanagement en kledingadvies door Karin Frensch.
Wat een vakvrouw!

Als ondernemervrouw, met vele zakelijke verplichtingen, was het vooral de laatste jaren zoeken naar de juiste kledingcombinatie.
Met ons koeltechnische bedrijf hebben we een hele uiteenlopende klantenkring. Industrie, tuinbouw maar ook detailhandel.

Sinds ik in 2013 ziek geworden ben (borstkanker) heb ik ook een ander lijf gekregen en kon ik diverse kledingstukken - waar ik ook aan gehecht was - niet meer aan. Onbewust zocht ik naar meer comfort en minder formeel.

Nu weet ik dat dat ook komt doordat ik zakelijk minder actief ben als voorheen. Ik vond ik het van tevoren spannend dat Karin mijn kledingkast zou inkijken, voor mijn gevoel is dat toch heel ‘privé’. Na de door Karin zorgvuldig uitgevoerde kleurenanalyse was dat meteen over. Ik wilde maar wat graag dat Karin mijn kledingkast bekeek.

De dag van het garderobemanagementconsult ontdekte ik wat een mooie sjaals ik had die ik nooit droeg en kreeg ik ook inzicht waarom ik bepaalde kledingstukken nooit aantrok. Een kloppende uitstraling zit hem in vorm en in kleine en grote details. Ik zag het gewoon niet. Dankzij deze VIP-dag weet ik nu beter waar ik op moet letten.

Hoe fijn is het dat je terug kunt vallen op een kleding expert zoals Karin. Dat brengt rust en voorkomt miskopen in de toekomst.
Ook super dat Karin tevens kan zorgen voor de juiste kleur foundation en make-up.

Voor de toekomst, minder miskopen en aanvullende kleding in mijn kast in kleuren die me mooier maken. Met last but not least een personal shopping experience bij MLY Fashion. Op basis van de kleuren uit mijn palet heeft Karin een preselectie van een aantal passende dessins en modellen gemaakt waarin ik me op en top vrouwelijk en goed gekleed voel.

Mijn dank is groot.
Babette Huijbregts
vrouw van CEO bij http://www.huijbregtskoeltechniek.nl

Inzicht en praktische tips die helpen om zakelijke doelen te behalen.

Referentie van Karin Frensch

Weet jij hoe je je gunfactor kunt verhogen en je uitstraling voor je laat werken? Karin geeft inzicht èn praktische tips. Ze verzorgde twee energieke workshops op onze jaarlijkse Salesconference. Daar bracht ze haar boodschap met inhoudelijke expertise en persoonlijke passie... en ik vermoed dat alle deelnemers sindsdien iets bewuster kiezen voor een outfit die ze helpt om hun doelen te halen!Heleen Herbert - Commercieel Directeur bij Heijmans - https://heijmans.nl

Ik ben me nu veel meer bewust voor welke situatie ik welke kleding kies.

Referentie van Karin Frensch

Ik ben Marguerite Uljée en werk sinds 1,5 jaar als Virtueel Assistent waarbij ik diverse ondernemers ondersteun met het verzenden van nieuwsbrieven, financiële administratie en het bouwen van online trainingen.

Voordat ik Karin leerde kennen kocht ik vaak zwart, uit gemak maar ook omdat het meer afkleedt. Omdat ik nu, als ondernemer, meer op de voorgrond treedt sprak het gunfactorconsult mij erg aan want hoe mooi is het als je straalt.

Het consult was een openbaring. Bijzonder om te zien hoe je met je huid en ogen reageert op kleur! En daarna… nog een feestje. Karin heeft met het palet een hand-out gemaakt waardoor ik mooie ideeën heb gekregen voor het kopen van kleding.

Mijn eyeopener is dat kleurcombinaties zo bepalend zijn voor je uitstraling. Ik ben me nu veel meer bewust van wat ik wil uitstralen en voor welke situatie ik welke kleding kies.


Marguerite Uljee bij Uljée Virtueel Assistente - http://uljeeva.nl

Teambuilding – waarbij allen met een goed gevoel huiswaarts gaan

Referentie van Karin Frensch

Tijdens een warme zomer middag hebben wij als team kennis mogen maken met Karin Frensch. Karin is te omschrijven als een gemakkelijk benaderbaar persoon met een open persoonlijkheid die iedereen het gevoel geeft welkom te zijn.

Ze geeft een ieder alle aandacht en vat dit samen in treffende woorden waarbij allen met een goed gevoel huiswaarts gaan. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Als Team hebben wij zeker iets aan haar adviezen gehad en kijken met een prettig gevoel terug op deze middag. Wij zullen haar absoluut aanbevelen bij anderen.

Karin nogmaals bedankt. Wij wensen je alle succes toe zowel zakelijk als privé
team Support - Gemeente Venray bij Uitgevoerd in opdracht van Public Support http://www.publicsupport.nl

Dankzij de kledingadviezen straal ik meer en kan ik nog meer mensen bereiken met maar één doel voor ogen: een passievitale wereld

Referentie van Karin Frensch

Iedereen is uniek. Daar hoort bij dat we dus allemaal ons eigen unieke kledingadvies nodig hebben. Ik geef vaak presentaties en dan wil ik dat mijn boodschap treffend overkomt. Mensen uit het publiek vertellen me achteraf altijd wat ze van mijn kleding vinden, dus kennelijk vinden zij het belangrijk.

Personal stylist Karin Frensch heeft me enorm geholpen om nog bewuster om te gaan met het effectief kiezen van mijn kleding. Elke gelegenheid is anders en niet alles past bij mij. Ze heeft me laten zien wat de verschillende kleuren voor me doen en wat voor stijlcategorie ik heb (type C sociaal-informeel). Tijdens een waanzinnig fijne middag met haar, waarbij we mooie warme gesprekken hielden, heb ik veel geleerd. Over mezelf, over mijn garderobe en hoe ik originelere combinaties kan maken. Ik draag nu kleding die me versterkt.

Laatst was ik op kantoor en ik keek in de spiegel. Ik dacht terug aan de workshop en wat ik geleerd had. Er ontbrak een licht hemdje aan mijn outfit. Ik ben resoluut teruggekeerd naar huis. Later kwam ik terug op kantoor en kreeg ik de spontane reactie: ‘Hé, wat ziet je er leuk uit vandaag!’. Ik had enkel een extra wit hemdje onder dezelfde kleding aangetrokken. Het wérkt dus!

Het zit hem in hele kleine dingen. The details make the design. Daarom is het werk van Karin zo belangrijk. Dankzij haar kledingadviezen straal ik meer en kan ik nog meer mensen bereiken met maar één doel voor ogen: een passievitale wereld. Een wereld met mensen die energie uitstralen en hun hart volgen. En dit vervolgens weer uitstralen naar anderen, zodat er een olievlek ontstaat van charismatische mensen die samenwerken aan een mooiere planeet.
Love The Planet More (LTPM)!

Lorraine Vesterink - auteur van onder andere PassieVitaliteit en Vrouwen met Charisma, (tv) presentratrice en oprichter van diverse bedrijven


Lorraine Vesterink - Business Coach, auteur, Spreker, Presenteert voor RTL bij De Unieke Ondernemer - http://www.deuniekeondernemer.nl

Wat trek je aan op de Uitblinkerslunch op paleis Noordeinde?

Referentie van Karin Frensch

Als jonge moeder word ik vaak gedwongen snel tot een kledingkeuze te komen. Tegelijk sta ik als Secretaresse van het Jaar wel in hele diverse schijnwerpers: van gastlessen op een ROC of een fotoshoot voor een magazine tot de Uitblinkerslunch op paleis Noordeinde. Karin hielp me niet alleen met de vraag hoe ik daar representatief verschijn. Ze liet me ook nadenken over wie ik ben en wat ik uit wil stralen.

Door garderobemanagement weet ik welke kleuren mij versterken, waarom ik benauwd word van het ene kledingstuk, terwijl ik straal bij het andere. We hebben gewinkeld in mijn eigen garderobekast. Karin liet me zien hoe bestaande kledingsets met een kleine toevoeging meer uitstraling krijgen. Ook maakten we nieuwe combinaties. Dit hele proces legde ze ook nog eens vast in een prachtig boekje, zodat ik de theorie en de vertaling naar mijn persoonlijkheid terug kan lezen.

Ik verwachtte advies te krijgen over WAT mij goed staat. Karin gaat een flinke stap verder. In een veilige setting en vol aandacht wist ze me stap voor stap bij te brengen WAARDOOR de uitstraling die ik wil hebben, wordt versterkt. Handvatten waarmee ik snel een passende outfit kan kiezen. Waardevol.

Karin gunt anderen zo dat ze stralen. En dat maakt haar dan weer zo mooi!Annelies Toebes bij Werkt voor de gemeente Deventer

Brand new you laat zien hoe je je talenten ook aan de buitenkant zichtbaar kunt maken.

Referentie van Karin Frensch

Ik heb, vanuit Experis, samen met Karin een nieuwe workshop 'Brand new you' opgezet voor alle ondersteuners binnen DSM. Hierbij heeft Experis het gedeelte you've got talent verzorgd. Karin heeft dit naadloos aangevuld met hoe je je innerlijke talent om kan zetten naar je uiterlijke talent.

We vulden elkaar goed aan tijdens onze samenwerking, wisten van elkaar wat we bedoelden en hebben snel kunnen schakelen. De reacties achteraf vanuit DSM zijn dan ook zeer enthousiast en positief. Ook ik heb de samenwerking met Karin als enthousiast en motiverend ervaren en hoop dat we in de toekomst nog meer van deze initiatieven samen op kunnen pakken.


Marlon Crooijmans - Teammanager Finance bij Experis Eindhoven

Ik ben mij nu bewust wat kleur en kleding voor mij kunnen doen zodat ik beter aansluit bij mijn klanten.

Referentie van Karin Frensch

Na een drukke periode heb ik mij getrakteerd op een Zakelijk Garderobemanagement Consult. En een cadeau was het! Door Karin’s advies ben ik bewust van wat kleur en kleding voor mij kunnen doen zodat ik beter aansluit bij mijn klanten. En dat in één middag! Ik was onder de indruk.

Karin heeft mijn garderobe geschikt gemaakt voor mijn zakelijke werkzaamheden. Ik was namelijk niet overtuigd dat mijn inhoudelijke kennis en deskundige aanpak terug waren te zien in mijn kleding. Dat bleek inderdaad beter te kunnen, zelfs zonder al te grote aanpassingen. Door kleine wijzigingen ga ik veel beter gekleed aan het werk. Ook weet ik nu waarom bepaalde kleuren goed bij mij passen en waarom andere kleuren mij niet flatteren. Dit legt Karin uit op een professionele en toch prettige manier. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld.

Door het consult vind ik het gemakkelijker om kleding te kopen. Ik pas én koop alleen datgene dat mij echt goed staat. Dit bespaart mij zoveel tijd en geld. Ik kan iedereen zo’n Garderobemanagement consult aanraden!


Sandra Schouwenaars | Financieel organizer en adviseur bij Structuurwijzer | www.structuurwijzer.nl

Garderobemanagement – Janneke van Kuijk

Referentie van Karin Frensch

Recentelijk heb ik een Garderobemanagement Consult van Karin mogen ontvangen waardoor ik nu weet wat de meest geschikte kleuren voor mij zijn en welke kleding ik het beste kan dragen bij de diverse gelegenheden. Karin heeft een schat aan ervaring en informatie die ze graag met haar klanten deelt.

Ik heb Karin leren kennen als een ontzettend aardige en warme persoonlijkheid die er voor zorgt dat je jezelf helemaal op je gemak voelt en waar je met plezier aan terug denkt. Ik zal haar zeker aanraden in mijn netwerk!


Janneke van Kuijk - HRM adviseur bij Vijf Hoeven HRM

Workshop Kleding als Taal – studenten minor NL Innovators

Referentie van Karin Frensch

Karin is zeer vriendelijk en erg goed met mensen. In de styling workshop die ze voor de studenten van de minor NL Innovators gaf heeft ze de studenten veel goede tips gegeven. De workshop werd ook erg gewaardeerd door de studenten en was een goede aanvulling op het programma voor de studenten.
Johannes van den Eerenbeemt bij Organisatiecoach en innovatie expert

Privacy Statement