Haal het beste uit jezelf in 5-stappen

‘Haal het beste uit jezelf in vijf-stappen’

Vip-Coaching

De consequenties van een verkeerde kledingkeus op een rij.

Wanneer je non-verbale en verbale boodschap in disbalans zijn ondervind je hier persoonlijk hinder van. Je kleding veroorzaakt dan ruis in je uiterlijke presentatie. Het belemmert je in een effectieve communicatie.

Een ander kan vervolgens niet direct zien wie jij daadwerkelijk bent. Of nog erger misschien zien ze je wel letterlijk over het hoofd.

Door een verkeerde kledingkeus kunnen mensen het moeilijk vinden om op je af te stappen omdat je (te) afstandelijk of in hun beleving autoritair overkomt (terwijl je dit waarschijnlijk helemaal niet bent).

Of je komt juist erg zacht en sociaal over terwijl je juist daadkrachtig en besluitvaardig bent. Jouw leiderschapskwaliteiten komen dan niet in beeld.

Bij een eerste ontmoeting (eerste indruk) wordt dan door een verkeerde kledingkeus jouw ‘essentie’ volledig gemist.

Een verkeerde kledingkeus kan je enorm hinderen in het bereiken van je zakelijke en/of persoonlijke doelstellingen. Het belemmert je om op het juiste moment en op de juiste manier ‘in verbinding’ te komen met anderen waardoor het contact oppervlakkig blijft (of een vervolgafspraak uitblijft).

Een verkeerde kledingkeus kan ook een gevolg zijn van geen goede verbinding aan kunnen gaan met jezelf. Je vind het moeilijk om naar je gevoel te luisteren en je focus ligt eerder op prestaties ‘de doe stand’ in plaats van voelen ‘de zijn stand’. Je kleding houd je dan letterlijk overeind! Totdat je omvalt.Ik spreek hier uit eigen ervaring.

Mensen een goed gevoel over zichzelf geven door ze te helpen hun essentie, wie ze daadwerkelijk zijn, beter in beeld te brengen geeft mij enorm veel voldoening en levens en werkvreugde.
Ik help je graag te ontdekken hoe je de beste versie van jezelf voor jou kunt laten werken. 

Haal het beste uit jezelf in 5-stappen brengt jouw essentie, wie jij daadwerkelijk bent, zichtbaar in beeld.

Tijdens het drie-maands programma sta jij centraal! Na afloop is de rode loper ‘yours’ en maak jij met jouw verschijning verschil. Jouw kernkwaliteiten zijn zowel voor jezelf als voor anderen helder en duidelijk in beeld. Je leert hoe je jouw kernkwaliteiten met behulp van kledingkleur en kledingvorm tot uiting brengt. Voor iedere context weet jij jezelf uit te drukken in een bij jou passende optimale zakelijke presentatie. Je beheerst de kunst om je non-verbale boodschap op een doeltreffende wijze over te brengen.
In dit full service coaching traject is werkelijk aan alles gedacht. Het is een resultaatgericht persoonlijk ontwikkeltraject en omvat vijf onderdelen. Data en tijden van dit programma in onderling overleg.

Voor wie is dit drie-maands programma geschikt?

 1. Voor mensen die de regie willen hebben over promotiekansen en toe zijn aan een volgende stap in hun carrière.
 2. Voor zelfstandig ondernemers die met behulp van de gunfactor zichtbaar willen zijn voor hun ideale klant . Zodat ze moeiteloos worden opgemerkt en gekozen.
 3. Voor leidinggevenden die op zoek zijn naar een natuurlijke mix van leiderschapskwaliteiten en persoonlijke drijfveren.
 4. Voor een ieder die in een volgende stap wil zetten op het gebied van zelfinzicht en persoonlijke groei.

In dit coaching traject leer je:

√ hoe je jezelf optimaal kunt presenteren.
√ hoe je met behulp van kledingkleur en –vorm een krachtige zelfverzekerde indruk maakt.
√ hoe je met behulp van een authentieke kledingstijl herkend en erkend wordt als dé expert binnen jouw vakgebied!
√ dat als gevolg van ‘jezelf anders te presenteren’ je eigenwaarde toeneemt.
√ het allerbeste uit jezelf naar boven te halen. Dit geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen.

Onderdeel één

Personal Power Plus Programma

De kleurrijke on-line persoonlijkheidsscan:
Er is zoveel meer wanneer jij in je kracht staat. Meer talent dan jij vermoedt, meer wat je kunt bereiken en betekenen en meer wat je uit het leven kunt halen.

Personal Power Plus is ontstaan uit jarenlange expertise op het gebied van Imago advies en sluit 100% aan bij het innerlijk en uiterlijk van mensen.

 1. PPP geeft inzicht in je drijfveren en je kwaliteiten. Waar sta jij voor en wat krijg je moeiteloos voor elkaar.
 2. Geeft in een persoonlijk rapport een visuele vertaling van je kwaliteiten, drijfveren en verlangens. Met behulp van de uitkomst van de scan maken we een vertaalstal naar een zichtbare en authentieke verbinding van je innerlijk (kwaliteiten) en je uiterlijk en ontvang je advies met welke kledingkleuren en vorm je uitdrukking geeft aan je persoonlijkheid.
 3. Er zijn 40 Powertypes. Voorbeeld van een Powertype rapport tref je in de bijlage aan.
 4. Het rapport is prettig en makkelijk leesbaar vanwege de natuurlijke en associatieve taal van KLEUR en ELEMENTEN (water, vuur, aarde en lucht) die makkelijk te begrijpen en onthouden is.

Onderdeel twee

Gunfactoranalyse, figuur en beauty

Persoonlijke kleurenanalyse op basis van je huid-, haar- en oogkleur levert een speciaal voor jou gemaakt maatwerk ‘gunfactorpalet’ op. Het gunfactorpalet omvat jouw 42 allerbeste kledingkleuren die jou maximaal laten stralen.

Heb je ‘de gunfactor’ dan ben je toegankelijker en aantrekkelijker voor anderen. Je zit goed in je vel en dat straal je uit. Hierdoor zijn mensen eerder in je geïnteresseerd en maak je sneller contact. Het geeft een enorme BOOST aan het bereiken van je zakelijke en/of persoonlijke doelstellingen. Door het dragen van de voor jou juiste (zakelijke) kleuren kun je je ‘gunfactor’ positief beïnvloeden. Een ‘gunfactorpalet’ wordt op basis van haar-, huid- en oogkleur op maat gemaakt.

Figuuranalyse

Niet alleen kleur maar ook de belijning, stof en het dessin zijn bepalend voor hoe je overkomt. Ik leer je wat de sterke punten zijn van je uiterlijke presentatie en laat je zien welke kledingvormen jouw lichaamsvorm flatteren en welke je beter kunt camoufleren.

Beauty

De kleurenanalyse levert tevens een make-up advies op maat. De kleuren worden rondom het gezicht op elkaar afgestemd op een manier die je zelf niet voor mogelijk hebt gehouden. Het complete make-up assortiment van Art of Image staat garant voor een optimale en stralende presentatie.

Onderdeel drie

Garderobemanagement

Je maatwerk gunfactorpalet is gereed en in één dagdeel nemen we je huidige garderobe onder de loep. Hierdoor krijg ik een goed beeld welke items wel en welke niet voor je werken. We checken je miskopen.
Wat is de reden dat kledingitems niet gedragen worden? Ik ben tegen ‘verspilling’. De verspilling in de kledingindustrie is groot. Kleding die echt niet voor je werkt kun je beter uit je garderobe verwijderen. Wanneer je wilt help ik je aan een andere bestemming waar je ook nog eens een goed doel mee dient. Soms doet ook een kleine aanpassing of ingreep wonderen. Ik heb persoonlijk ruime ervaring met het laten aanpassen van kledingitems door een vakbekwame coupeuse. Kledingconfectie is gemaakt ‘to fit all’. In de praktijk levert dat zeker niet voor iedereen de gewenste pasvorm op.

Onweerstaanbaar aantrekkelijke combinaties

Ik ‘shop’ in jouw kledingkast en stel een aantal onweerstaanbaar aantrekkelijke kledingcombinaties voor jou samen. Deze worden voor je gefotografeerd en uitgewerkt tot een praktisch naslagwerk.

• Garderobemanagement aan de hand van de stijlcategorieën
Wat zijn stijlcategorieën en hoe pas je ze toe?
• De stijlcatgorieën zijn een compacte methode bedoeld om snel ‘de boodschap’ van kleding te bepalen.
• Je innerlijke basiscategorie geeft inzicht in wat voor ‘type’ mens je in essentie bent. Hoe DOE je de ‘dingen’.
• Geeft antwoord op WAT je met bepaalde kledingkleur en vorm uitstraalt. Kom je wel over zoals je denkt over te komen?
• Geeft inzicht welke kleuren en vormen geschikt zijn voor welke gelegenheid (op basis van persoonlijk gunfactorpalet).
• Helpt je om de kenmerken van een stijlcategorie bij jou uiterlijke persoonskenmerken aan te laten sluiten.

Onderdeel vier

Personal Shopper ervaring

Tijdens dit dagdeel gaan we in de praktijk aan de slag met alle kennis die ik eerder met je gedeeld heb zodat je het plezier ervaart van kleding ‘shoppen’ die bij jouw lichaamsvorm en persoonlijkheid past.
√ Ik laat je zien hoe je miskopen voorkomt.
√ Ik leer je hoe je tijd bespaard en zeker weet dat je naar huis gaat met dé voor jou perfecte kledingitems.
√ Je alleen maar kleding aanschaft in je allermooiste kleuren die jou laten stralen!
√ Je ervaart hoe je moeiteloos nieuwe items scoort.
√ Het eerder gehouden garderobemanagement garandeert dat je, je nieuwe aankopen feilloos kunt combineren met items uit je bestaande garderobe.

Gezamenlijke lunch

Onderdeel vijf

Top hairstylist

We bezoeken samen een Top Senior Hair Stylist uit mijn netwerk.  Op basis van je gezichtsvorm ontvang je een ‘beste versie van jezelf’ hairlook advies en wordt je haar volledig gestyled en indien wenselijk voor het eindresultaat gekleurd.

Professionele fotoshoot, foto voor LinkedIn en zakelijke toepassing

Op deze dag van het VIP-coaching traject passen alle stukjes van de puzzel in elkaar.

 • Je wordt nogmaals opgemaakt in de Art of Image Make-up.
 • We hebben gezorgd voor een passende hairlook.
 • We hebben diverse kledingsets samengesteld waarin jij wordt gefotografeerd.
 • Creative Art Director Mariël maakt tevens een foto voor je LinkedIn profiel en voor verdere zakelijke toepassingen. Je ontvangt deze foto’s digitaal en vrij van rechten.

Dit levert het VIP-coaching traject op:

√ Vanaf nu klopt werkelijk alles aan jou! Je kleding is volledig In harmonie met jouw persoonlijkheid en wat je wilt uitdragen. ‘What you see is what you get’. Jij bent volledig authentiek en behaald makkelijker je zakelijke doelstellingen.
√ Jouw kledingstijl zorgt ervoor dat jij gezien, herkent en erkend wordt als dé expert binnen je vakgebied. Je overtuigd door je uitstraling.
√ jij investeert in je persoonlijke ontwikkeling en zegt; ‘ik ben het waard’ gezien te worden en ‘jezelf’ te zien. Je verandert je ‘mindset’ en het effect hiervan is onbetaalbaar groot.
√ jij blijft niet doen wat je altijd al deed door keer op keer dezelfde kleding te dragen omdat je nu wel beter weet.
√ Na afloop van het VIP-coaching traject heb je ervaren hoe je kleding zelfvertrouwen geeft en sterkt. Jij neemt regie over je eigen toekomst.

Bonussen VIP-Coaching

Terug en vooruitblik

 •  We plannen een terugkomdagdeel in (bij voorkeur 8 weken na afloop van het VIP-coaching traject). Een dagdeel heeft een waarde van € 450,-
 • Tot aan het tijdstip van het terugkom dagdeel ontvang je online support of indien gewenst via Skype (beeld). Zo borgen we een natuurlijke implementatie van wat geleerd is.
 • In onderdeel 2 mag je make-up van Art of Image uitzoeken ter waarde van € 50,-
 • In onderdeel 4 ontvang je van mij kledingitem(s) ter waarde van € 150,-
 • Je ontvangt het boek charismatische vrouw van de auteurs Lorraine Vesterink en Lizet van Triet € 20,-

Data: In onderling overleg
Dagdeel 3 en dagdeel 4 dienen op dezelfde dag plaats te vinden

Locatie: hangt af van het programma onderdeel.

Duur VIP-Coaching: 5 onderdelen

Aantal deelnemers: 1

Tarief: € 2250,- excl. btw

Privacy Statement